FREERUN FEESTJE

Een freerun feestje in de freerun university!

De feesten vinden tijdelijk plaats op onze toffe buiten opstelling met matten, trampoline’s en verschillende obstakels!

Een verjaardag om nooit te vergeten, vier je verjaardagfeestje in de Freerun University! Tijdens de freerunfeestjes leer je wat freerunnen echt is. Van salto’s tot sprongen maken, alle trucs worden geoefend! Daarnaast worden de feestjes gegeven door échte freerunners waardoor je ook nog eens de spectaculairste trucs te zien krijgt. En als kers op de taart krijgt de jarige ook nog eens een Freerun University shirt! Boek nu hieronder jouw persoonlijke freerunfeestje!

  • Vanaf 6 jaar
  • Wij raden aan dat deelnemers niet meer dan 2 jaar van elkaar verschillen (ivm niveau)
  • Draag comfortabele kleding & bij voorkeur zaalschoenen
freerunner-dive

ONZE PAKETTEN

STANDAARD PAKKET

€̶1̶6̶5̶  € 140,- Kortings actie!

Voor de jarige die een onvergetelijk freerun feestje wilt hebben bieden we het standaard freerun feest aan. Een freerun feest van 1,5 uur in de Freerun University! Een freerun les van 75 minuten met 15 minuten vrij trainen!

Tijdens het vrij trainen mogen de kinderen volledig zelf kiezen welk onderdeel zij willen trainen. Om het feest ongelofelijk af te sluiten laat de coach aan het eind nog een paar spectaculaire trucs zien! Met als afsluiting een echt Freerun University shirt voor de jarige.

Inbegrepen

Freerun University T-shirt
Les van Professionals
1uur 15min Les
15 min vrij trainen
T/M 12 kids!
Feestje op maat per groep

UITGEBREID PAKKET

€̶245  € 220,- Kortings actie!

Voor de jarige die een extra leuk freerunfeest wilt hebben bieden we nu het Uitgebreide freerunfeest aan! Een freerun feest van wel 2,5 uur. Hierbij krijgen de kinderen een les van 1uur en 30min.

Na de freerun workshop wordt er een lekkere slagroom taart gegeten en worden de cadeautjes uitgepakt. Daarna wordt samen met de coach nog 30min getraind in de freerunning hal waarbij de kinderen volledig zelf mogen kiezen welk onderdeel zij willen trainen.

Aan het eind van het feestje laat de coach nog de meest spectaculaire trucs zien! Daarnaast krijgt de jarige van ons ook nog een echt Freerun University shirt en een Back2BasicsPK bandje!

Inbegrepen

Freerun University T-shirt
Freerun University bandje voor de jarige
Slagroom taart
Les van professionals
Onbeperkt limonade
Les van Professionals
1uur 30min Les
30 min vrij trainen
T/M 12 kids!
Feestje op maat per groep

ULTIEM PAKKET

€̶295  € 270,- Kortings actie!

Voor de jarige die het grootste freerun feest ooit wilt hebben bieden we nu het ultieme freerun feestje aan. Een freerun feest van wel 3 uur. Hierbij krijgen de kinderen een freerun les van 1uur en 45min.

Na de freerun workshop wordt er een lekkere slagroom taart gegeten en worden de cadeautjes uitgepakt. Daarna wordt samen met de coach nog 45min getraind in de freerunning hal waarbij de kinderen volledig zelf mogen kiezen welk onderdeel zij willen trainen.

Inbegrepen

Freerun University T-shirt
Freerun University bandje voor iedereen
Slagroom taart
Onbeperkt limonade
Les van Professionals
1uur 45min Les
45 min vrij trainen
T/M 12 kids!
Feestje op maat per groep

Vraag nu een verjaardags feestje!

Een reservering is nog geen boeking, wacht op een bevestiging voordat u een uitnodiging verstuurd. Wij reageren binnen 2 werkdagen.

Subtotal

€ 0.00

feestje actie foto
sfeer feestje
actie foto foampit
speedstep actiefoto